Oplossingen

 

Niet alle huisstijl vraagstukken zijn op te lossen met standaard software. Vanuit onze ruime ervaring met Microsoft Office automatisering zijn wij dé specialist voor het vertalen van uw vraag naar een passende oplossing.

 

Soms kan de oplossing in maatwerk liggen maar vaak is een combinatie van een standaardproduct met aanvullende programmering de aangewezen weg.

 

Graag helpen wij u om uw uitdaging uit te zoeken en uit te werken in een prototype. Of het nu gaat om de integratie van een systeem dat uw gegevens bevat waar documenten of presentaties van gegenereerd moeten worden of het maken van een ingewikkeld (huisstijl) sjabloon volgens uw eissen. De combinatie van vormgeving en techniek staat ons op het lijf geschreven.

 

Vaak helpen we organisatie om de productieviteit in hun bedrijfsprocessen te optimaliseren zoals bijvoorbeeld het koppelingen van Office programma’s met CMS systemen.

 

We zien uit naar uw uitdaging.      

 

Microsoft Office Made Easy!

 

Neem contact  met ons op

Office integratie en Office Tools

Het toepassen van uw huisstijl op alle output

 

Onze Office integratie oplossingen maken het mogelijk om gegevens op te halen uit primaire systemen en te gebruiken in Microsoft Office. Zoals brongegevens, om bijvoorbeeld te gebruiken in een adresboek, een brief of in een PowerPoint presentatie.

 

Bij Office integratie vraagstukken bepaalt de analyse van het probleem en een heldere definitie van het gewenste eindresultaat, de kwaliteit van de oplossing.

 

Vanuit onze jarenlange ervaring met het integreren van business- en gebruikerswensen in Microsoft Office zijn we graag uw partner voor het oplossen van al uw Office vraagstukken. Soms maken we uw werk alleen makkelijker maar vaker nog maken we uw werk ook leuker. Onze tools zijn gericht op het verhogen van productiviteit, het automatiseren van veel voorkomende handelingen of gewoon om dingen mogelijk te maken die anders heel veel tijd en energie kosten.

Office is made Easy!

 

Sjablonen

 

Sjablonen vormen de basis van alle huisstijloplossingen. In een sjabloon ligt uw huisstijl bestaande uit: lettertype, logo, opmaakstijlen en onderscheidende positionering vastgelegd. Voor het maken van sjablonen hebben we een aanpak ontwikkeld die toeziet op de kwaliteit, toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Niet altijd is er een huisstijlontwerp aanwezig. In dat geval kunnen we terugvallen op onze partners. Samen, in de driehoek klant, ontwerppartner en huisstijlspecialist komen we tot de beste oplossingen.

Ook voor bijzondere sjablonen zoals een sjabloon voor jaarverslagen, handboeken, een zeer uitgebreid rapport, contracten, offertes, facturen of alle correspondentie met een flexibele opzet kunt u bij ons terecht. Naast een specifieke opmaak maken we sjablonen waarbij u zelf afbeeldingen kunt kiezen of vervangen, sjablonen die automatisch voor u rekenen of automatisch een inhoudsopgave met meerdere niveaus voor u maken.

Documentconversie

 

Bij de overgang naar een nieuwe huisstijl moeten veelgebruikte documenten zoals contracten, offertes, regelementen omgezet worden naar de nieuwe huisstijl. Middels onze conversie service kunnen gebruikers en/of afdelingen hun standaard documenten snel en eenvoudig om laten zetten naar de nieuwe huisstijl. Het is ook mogelijk om de tekstuele inhoud uit deze documenten onder te brengen in een zogenaamd tekstblokken systeem.

 

Als uw organisatie over heel veel (standaard) documenten beschikt die omgezet moeten worden naar een nieuwe stijl, is het raadzaam om de conversie als separaat project in te richten. In dat geval loont het de moeite om specifieke softwaretools te maken, die helpen bij het omzetten van alle documenten.

Tekstblokken

 

Het gebruik van standaard tekstblokken is efficiënt en vermindert de kans op fouten. Het beheer van deze bibliotheek van tekstblokken is niet altijd eenvoudig. Als tekstblokken een specifiek bedrijfsproces moeten ondersteunen voor bijvoorbeeld verkoopondersteuning: standaard offertes en brochures, is het raadzaam deze database van tekstblokken slim op te zetten zodat er rekening kan worden met taal versies, variabele afbeeldingen en gegevens die vaker voorkomen in een document.

 

Onze oplossing voor het beheer van de bibliotheek van tekstblokken zorgt ervoor dat het gebruik van tekstblokken in uw documenten eenvoudig toepasbaar wordt. Onze oplossing is volledig op maat in te richten en te configureren naar de wensen van uw organisatie.

Presentatie bibliotheek

 

Een dia bibliotheek stelt uw medewerkers in staat om altijd de juiste dia’s; in de juiste opmaakstijl, met de juiste inhoud, kengetallen, grafieken en tabellen, te gebruiken.

Omdat het beheer en gebruik via rechten is gescheiden, blijft de bibliotheek altijd up to date. De dia bibliotheek kan ingedeeld worden in verschillende categorieën waardoor het beheren van dia verzamelingen heel makkelijk is. Gebruikers hoeven nooit meer te zoeken naar die ene dia met de juiste gegevens of die ene geniale quote.

 

Gebruikers stellen eenvoudig met een paar klikken in de presentatie bibliotheek een mooie huisstijlpresentatie samen of vertellen uw eenduidige wijze uw corporate story op de juiste manier.